Zoran Roganović posle spektakl u "Morači": Ovo veče ću pamtiti do kraja života - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Zoran Roganović posle spektakl u „Morači“: Ovo veče ću pamtiti do kraja života

Zoran Roganović posle spektakl u „Morači“: Ovo veče ću pamtiti do kraja života

zika.bogdanovic
0 komentar

Selektor reprezentacije Crne Gore, Zoran Roganović, bio je prezadovoljan ostvarenim u baražu za SP 2023. Naredno takmičenje pod kapom IHF biće treće na kome će nekadašnji sjajni desni bek voditi nacionalni tim.

„Fantastično veče, još jedno koje ćemo pamtiti svi do kraja života. Toliko sam srećan što s vremena na vrijeme mogu ovo da doživim kao igrač i sad sleektor, ovo ćemo čuvati u sjećanjima. Kad za mnogo godina neko sve ovo spomene, moraće srce da nam zaigra zbog ovakve publike i atmosfere napravljene za nas. Uželjeli smo se jedni drugih, nismo bili zajedno tri godine, a svi smo ovo veče napravili nezaboravnim“, rekao je selektor na pres konferenciji, a prenose Vijesti.

Grci se nisu predavali, ugrožavali su crnogorsku prednost vođeni pobedom nad domaćem terenu 25:23.

„U tim trenucima smo imali problem u povratku u odbranu, bilo je konfuzije po desnoj strani njihovog napada, što su Grci jako dobro koristili. Kad smo uzeli tajm-aut i odmah postigli gol, to je bio početak njihovog kraja. Poslije toga je došlo do erupcije oduševljenja u dvorani i nismo stajali. Na poluvremenu smo pričali da Grčka igra sa osam igrača, da ne može da izdrži 60 minuta. Tako je bilo i na prvoj utakmici, jer smo sa pet spustili na dva razlike. Na kraju smo slavili sa plus osam, a da nam je bilo potrebno i više, sa ovakvom publikom bismo i to ostvarili. Momcima ponovo skidam kapu, pokazali su koliko srce imaju, koliko želje imaju da igraju na Svjetskom prvenstvu, koliko im je bitno da imamo kontinuitet na velikim takmičenjima, Vidjeli su svi da je Grčka jako iskusna ekipa, igrala je rukomet koji joj leži. Iako smo postigli 33 gola, čini mi se da bi ih bilo još više da nismo upali u njihov tempo, a fantastičnom odbranom i sa Simićem na golu smo prelomili meč“ – zaključio je Roganović.

FOTO: RSCG

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball