Đordi Ribera: Izgleda da Danci baš vole sa nama... - Balkan-Handball.com
Naslovna EHF EURO 2022 Đordi Ribera: Izgleda da Danci baš vole sa nama…

Đordi Ribera: Izgleda da Danci baš vole sa nama…

Marko Marjanović
0 komentar

Iako pobednik grupe 2, reprezentacija Španije dobila je najtežeg mogućeg rivala za polufinale – moćne Dance. Nije malo onih koju su mišljenja da je skandinavska selekcija upravo odabrala sa kim će igrati za finale, pošto je nakon ubedljive igre i sigurnog vođstva neshvatljivo posustala u završnici i izgubila od Francuske.

Malo ironije moglo se naslututi i u komentaru španskog selektora Đordija Ribere pred polufinalni duel koji je na programu u petak od 18.00.

-Izgleda da Danska baš voli da igra protiv Hrvatske. Na Svetskom prvenstvu u Egiptu i Olimpijskim Igrama u Tokiju, naši susreti su bili prilično neizvesni, izjednačeni. Ova dva dana odmora su nam dobro došli da se pripremimo za Dansku najbolje što možemo, da spremimo plan i za napad i za odbranu. Primetio sam da Danska ima puno navijača ovde, nadam se da će neutralni fanovi stati na našu stranu i pomoći nam – rekao je Ribera.

Danska je aktuelni šampion sveta i prvi favorit za zlato, ali je Španija dvostruki uzastopni prvak Evrope. Meč će suditi makedonski arbitri Načevski i Nikolov.

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball