TEŽAK DEBAKL SLOVENIJE Marguč: Osramotili smo se! Dolenec: Ne znam šta ću dalje... - Balkan-Handball.com
Naslovna EHF EURO 2022 TEŽAK DEBAKL SLOVENIJE Marguč: Osramotili smo se! Dolenec: Ne znam šta ću dalje…

TEŽAK DEBAKL SLOVENIJE Marguč: Osramotili smo se! Dolenec: Ne znam šta ću dalje…

Marko Marjanović
1 komentar

Težak udarac doživela je, i tek će doživeti reprezentacija Slovenije šokantnim porazom od Crne Gore, kojom je eliminisana već u prvoj fazi 15. Evropskog prvenstva u Mađarskoj i Slovačkoj.

Selekcija koja je pretendovala na medalju, polufinalista poslednjeg EP, doživela je treće razočaranje u nizu. Nakon neuspeha na Svetskom prvenstvu u Egiptu i u olimpijskim kvalifikacija, ispadanje u grupnoj fazi EP je još veći neuspeh.

-Teško je pronaći prave reči, danas smo se jednostavno osramotili. U završnici utakmice jednostavno smo previše grešili, primali previše golova i promašili poslednja tri sedmerca. Teško je pronaći prave reči, danas smo se jednostavno osramotili. U prvom poluvremenu naša igra je još bila i prihvatljiva, a u drugom. U završnici utakmice jednostavno smo previše grešili, primali previše golova i promašili poslednja tri sedmerca. Sami smo krivi za poraz, nismo smeli da dođemo u ovakvu situaciju – rekao je Gašper Marguč.

Kapiten Jure Dolenec je MOŽDA najavio povlačanje iz nacionalnog tima…

-Doživeo sam jedno od najvećih razočaranja u životu. Primili smo 15 golova iz iste akcije, potrebno mi je vreme da razmislim šta ću dalje…

Možda vam se dopadne

1 komentar

Zeljko Jotic 18/01/2022 - 06:07

Ovo je bila samo jedna utakmica i jedan bolni poraz. Nije smak sveta.Golman vas je sam pobedio i to se desava.Istina je i da ste igrali malo u „rukavicama“,dok su Crnogorci „grizli“ do samog kraja. Mozda ste ih malo podcenili pre utakmice, sto uvek kosta..

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball