LIVE BLOG IZ KELNA - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa LIVE BLOG IZ KELNA

LIVE BLOG IZ KELNA

zika.bogdanovic
1 komentar

NEDELJA:
Vive Tauron Kielce – Kil 15.15
Veszprem – Barselona 18.00

Brojke, brojke, brojke…

KOLUMNA: Kralj je iz Malage

KO ĆE BITI KRALJ STRELACA?

VIDEO: Mirkova špaga za finale

Ilić i Alilović posle trijumfa

Nikola Karabatić i Ivan Čupić posle duela

RASPORED (SUBOTA)

FC Barcelona – Vive Tauron Kielce 33:28
THW Kiel – MKB-MVM Veszprém 27:31

radic_kelnSESTRE RADIĆ ZA ZAPISNIČKIM STOLOM

Lepo priznanje za srpski rukomet stiglo je u vidu poziva Ivani i Mirjani Radić da budu službena lica na najvećoj rukometnoj svetkovini u Evropi, F4 Lige šampiona za muškarce u Kelnu. Ivana i Mirjana će na utakmicama vršiti ulogu merioca vremena i zapisničara. Nakon Kelna 2013, Budimpešte i prvog ženskog F4 2014, ovo će sestrama Radić biti treće uzastopno učešće na završnim turnirima Lige šampiona.

Nikola Karabatić o pritisku

mikler_veluxMikler čuva prozor od lomljenja

Kao i svake godine, generalni sponzor EHF Lige šampiona u rukometu, danski proizvođač krovnih prozora „Velux“ kapitalizuje sponozorsku saradnju sa elitnim rukometnim klupskim takmičenjem dovodeći u Keln stotine svojih klijenata, da na marginama spektakularnog sportskog događaja razgovara sa njima o novim poslovima.

Sem profesionalnih gostiju, „Velux“ pruža i gledaocima na licu mesta čitav niz interesantnih aktivnosti kako bi im boravak u i kraj „Lanxsses arene“ bio što zanimljiviji i kako bi kući pokušali poneti neke korisne proizvode sa prepoznatljivim crvenim logom.
I u proteklim „izdanjima“ F4, gledaocima je na raspolaganju stajala interesantna aktivnost šutiranja na gol na kome se nalazi „mehanički golman“. Ovaj put je samo scenografija malo drugačija nego ranije, a i figura golmana je dobila prepoznatljiv lik: radi se o Vespremovom golmanu Mikleru. Probali smo, teško će biti nadvladati mašinu. Kako sada izgleda, dok u subotu i nedelju pred njega ne izađu iskusniji igrači – navijači, „Velux“-ovi prozori iza gola će ostati „sačuvani od lomljenja“.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball