Darko Stanić za BH: Ništa od Vardara, završio sam karijeru! - Balkan-Handball.com
Naslovna Intervju nedelje Darko Stanić za BH: Ništa od Vardara, završio sam karijeru!

Darko Stanić za BH: Ništa od Vardara, završio sam karijeru!

zika.bogdanovic
0 komentar

Iako se medijima pronela informacija da će nekadašnji srpski reprezentativac, Darko Stanić (39) biti zamena za Arpada Šterbika na golu skopskog Vardara od leta 2018, od toga prema saznanjima Balkan-Handball.com, nema ništa. Srpski „ministar odbrane“ pronašao je posao i nema nameru da se vraća profesionalnom bavljenju rukometom. Prema sopstvenom priznanju, pred članom srebrnog srpskog tima na EURO 2012, nova je karijera:

  • Nema ništa od te priče sa Vardarom – kaže jedan od najvećih imena rukometne Srbije u XXI veku za Balkan-Handball.com i dodaje:
  • Zaposlio sam se u Ministarstvu Omladine i Sporta. Obaveze su počele prošle nedelje. To je ono čime planiran da se bavim u budućnosti – zaključuje najbolji rukometaš Srbije u 2012. godini u izboru Balkan-Handball.com.

Po svemu sudeći, ruski magnat Sergej Samsonenko moraće da potraži neku drugu „jedinicu“ za narednu sezonu, koja će izneti sezonu pored standardnog Strahinje Milića.

Stanićev poslednji klub bio je katarski El Džaiš. Branio je Mojkovčanin i za Rajn Nekar Leven, Biteghajm, skopski Metalurg, Crvenu zvezdu…

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball