Darko Stanić za BH: Ništa od Vardara, završio sam karijeru! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Darko Stanić za BH: Ništa od Vardara, završio sam karijeru!

Iako se medijima pronela informacija da će nekadašnji srpski reprezentativac, Darko Stanić (39) biti zamena za Arpada Šterbika na golu skopskog Vardara od leta 2018, od toga prema saznanjima Balkan-Handball.com, nema ništa. Srpski „ministar odbrane“ pronašao je posao i nema nameru da se vraća profesionalnom bavljenju rukometom. Prema sopstvenom priznanju, pred članom srebrnog srpskog tima na EURO 2012, nova je karijera:

  • Nema ništa od te priče sa Vardarom – kaže jedan od najvećih imena rukometne Srbije u XXI veku za Balkan-Handball.com i dodaje:
  • Zaposlio sam se u Ministarstvu Omladine i Sporta. Obaveze su počele prošle nedelje. To je ono čime planiran da se bavim u budućnosti – zaključuje najbolji rukometaš Srbije u 2012. godini u izboru Balkan-Handball.com.

Po svemu sudeći, ruski magnat Sergej Samsonenko moraće da potraži neku drugu „jedinicu“ za narednu sezonu, koja će izneti sezonu pored standardnog Strahinje Milića.

Stanićev poslednji klub bio je katarski El Džaiš. Branio je Mojkovčanin i za Rajn Nekar Leven, Biteghajm, skopski Metalurg, Crvenu zvezdu…

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *