Islandska legenda žestoko po Gudmundsonu: Ne može da napravi pobedničku ekipu - Želim novog selektora! - Balkan-Handball.com
Naslovna SP 2023 Islandska legenda žestoko po Gudmundsonu: Ne može da napravi pobedničku ekipu – Želim novog selektora!

Islandska legenda žestoko po Gudmundsonu: Ne može da napravi pobedničku ekipu – Želim novog selektora!

zika.bogdanovic
0 komentar

Island je Svetsko prvenstvo 2023 završio kao 12. daleko od željene borbe za medalju, kako je tamošnja javnost projektovala zbog čega su u klinč pre turnira ušli selektor Gudmundur Gudmundson i najveća legenda Olafur Stefanson.

Poraz od Mađara koštao ih je plasman u četvrtfinale, gde su po kvalitetu sastava bili i viđeni, pa je „mikrofon je vaš“ rubrika krenula po leđima selektora koji ima važeći ugovor do leta 2024. godine.

  • Ako pogledamo ovo prvenstvo, on ne može da podnese pritisak. Nije sposoban da napravi pobednički sastav od ovog tima. On priča o prevelikim očekivanjima. Kako to može da utiče na tim? Ja sam nezadovoljan načinom na koji se vodi reprezentacija. To je najveće razočaranje turnira do sada. Moramo napraviti promenu i želim novog selektora da vidim – rekao je za islandski Visir, Logi Geirson, član srebrne olimpijske postave iz 2008 i bronzane sa EURO 2010, koju je vodio upravo Gudmundson. 

Mandatory Credit © Jozo Cabraja / kolektiff

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball