Dino Špiranec trener golmana Magdeburga! - Balkan-Handball.com
Naslovna Analize Dino Špiranec trener golmana Magdeburga!

Dino Špiranec trener golmana Magdeburga!

zika.bogdanovic
0 komentar

Još jedan bivši golman sa ovih prostora dobio je šansu da radi na velikoj sceni u vrhunskom klubu. Tridesettrogodišnji hrvatski internacionalac Dino Špiranec predstavljen je u Magdeburgu kao trener golmana koji će ove sezone raditi sa Nikolom Portnerom i Sergejom Hernandezom.

Tridesetrogodišnji čuvar mreže iz Rijeke poslednjih 10 godina branio je u nekoliko nemačkih klubova treće i četvrte lige, a svoju trenersku karijeru uporedo je razvijao radeći sa mlađim kategorijama, ali i kao deo Međunarodnog Kampa rukometnih golmana u Omišu, gde je stalnih član trenerskog tima već letima.

Sada će Špiranec imati priliku da radi u osvajaču EHF Lige šampiona:

  • Srećan sam što sam dobio takvu šansu, bolje reći ispunjenje sna. Sanjaju ljudi širom Evrope da rade u takvom klubu. Meni se u neku ruku, posrećilo. Dugo godina poznajem ljude iz Magdeburga, jer sam igrao u toj regiji. Pratili su moj rad, i na Kampu, i u mlađim kategorijama u Nemačkoj poslednjih par godina. Stvorila se situacija da se ovo može realizovati. Veselim se raditi u vrhunskom klubu koji je trenutno prvak Evrope i raditi sa velikim imenima poput Nikole Portnera, koga lično poznajem, i Sergeja Hernandeza koji stiže iz Benfike. Nadam se da će mi poznanstvo sa ljudima iz kluba pomoći da se što pre uklopim i da ćemo nastaviti sa rezultatima kakve postiže Magdeburg prethodnih par sezona  – rekao je Dino Špiranec za Balkan-Handball.com.

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball