PROMENA NA JUGU: Saša Pejčić nije više trener Dubočice – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

PROMENA NA JUGU: Saša Pejčić nije više trener Dubočice

Leskovačka Dubočica ostala je bez dugogodišnjeg šefa stručnog štaba Saše Pejčića.

Četrdesetdevetogidšnja klupska legenda bio je deo priče povratka rukometa na jug Srbije u grad koji ima izuzetnu rukometnu tradiciju, s obzirom da je i u vreme SFRJ imao plasmane među TOP 5 ekipa tada možda i najjače rukometne lige u Evropi.

Sa Dubočicom se vratio u superligaško društvo pre par godina i igrao ozbiljnu ulogu u krojenju gornjeg dela tabele. Leskovčani su prošle sezone igrali i polufinale Kupa Srbije.

Narasle ambicije nisu bile u skladu sa startom sezone gde su zabeležena tri poraza, od toga dva na domaćem terenu od Obilića i Radnićkog, koji je bio zaštitni znak i neprobrojni bedem za mnoge rivale unazad godinama.

Pejčić se odlučio da podnese ostavku.

2 Comments

  1. Rukomet

    04/10/2022 at 23:10

    Bio je dobar dok je pravio rezultate.Prva mala kriza posle par godina uspeha mu dolazi glave.To govori samo o tim ljudima koji vode klub i pojedinim igracima koji su mu verovatno smestali.Klubu zelim sto brzu konsolidaciju a Pejci puno uspeha u narednom angazmanu!

  2. Handball LE

    05/10/2022 at 08:37

    Sve najbolje Saši Pejčiću, dobar čovek, dobar strateg, vratio leskovčki rukomet tamo gde mu je mesto. Brz oporavak klubu sa Veternice i povratak u gronji deo tabele gde je i mesto Dubočicu.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *