Balkan-Handball.com

Dragan Adžić: Mojih 20 godina su posledica dobre vizije – Voleo bih da penziju dočekam u Budućnosti

Podcast Balkan-Handball.com imao je za gosta Dragana Adžića, najuspešnijeg trenera sa ovih prostora kada je u pitanju ženski rukomet. Strateg podgoričke Budućnosti, sa kojom se dva puta popeo na vrh Evrope i nekadašnji crnogorski selektor sa generacijom koja je donela olimpijsko srebro i evropsko zlato 2012. godine, govorio je o mnogim aspektima svoje karijere i razmišljanjima u vezi rukometa.

Jedna od priča bila je vezana i za 20 godina koliko provodi u klubu iz svog grada, kao i želji da ostane do kraja karijere…

„Ne osećam se komotno na ovom mestu. Pre spavanja se zahvalim Bogu što sam dan proveo na ovom mestu. To može da bude do sutra. Ni malo se ne osećam komotno, ni malo. Osećam ekstremnu odgovornost. Ako se desi da u karijeri promenim klub, što ne bih voleo, jer bih voleo da ovde dočekam penziju, ja ne bih mogao toliko da dam.  To je deo mene i tako doživljam svoj posao. Verovatno zato i trajem. Ni ti bih mogao trajati da sam delić sekunde posle neke titule rekao „sada mogu da se opustim“. To u mom rečniku, ni privatno, ni poslovno, ne postoji – rekao je, između ostalog, Dragan Adžić.

Pogledajte

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *