Mali Japanci dočekali Srpkinje: "Zdravo Srbija!" - Balkan-Handball.com
Naslovna ArhivaSP JAPAN 2019 Mali Japanci dočekali Srpkinje: „Zdravo Srbija!“

Mali Japanci dočekali Srpkinje: „Zdravo Srbija!“

Stefan Branežac
0 komentar

Prepodne za nezaborav imale su najbolje srpske rukometašice u Japanu. U organizaciji domaćina, srpska ekspedicija na Svetskom prvenstvu posetila je školu „Šinmin Taikukan“ gde su je dočekali razdragani učenici, ljubazno školsko osoblje na čelu sa direktorom i predsednikom opštine, kao i mali rukometaši i rukometašice iz tri lokalna kluba.

Devojke i stručni štab dočekani su u špaliru u kome su mali Japanci uzvikivali „Zdravo“ i „Srbija“. Devojke su se predstavile simpatičnoj deci Japana, a zatim i odradila i animaciju u školskoj sali, posle koje je usledila i rukometna utakmica sa klincima i klincezama iz klubova:

Imali smo sjajan doček, špalir, svi đaci su naučili da kažu „zdravo“. Tako je bilo i 1997. godine kada sam ovde bio na Svetskom prvenstvu sa muškarcima. Ova deca će doći da navijaju za nas, ovo je jako lep prizor. Verovatno smo i prvi stranci koje su videli u životurekao je selektor Ljubomir Obradović.

Na reči stratega srpskog tima, nadovezala se i levrouka igračica Srbije, Dijana Števin…

Presrećne smo kada možemo da dođemo i da pokažemo ono što znamo pred decom. Nema ništa lepše. Deca su nam poručila da idemo do kraja, da se borimo i pobeđujemo. Najvažnije su pobede.

Deca su spremila i prigodne poklone za reprezentativke, koje su ispratili do samog autobusa uzvicima „Srbija, Srbija“ i porukom „Hvala! Dajte sve od sebe!“

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.