Ljubomir Vranješ: Crna Gora dobila na samopouzdanju, neće biti lako! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Ljubomir Vranješ: Crna Gora dobila na samopouzdanju, neće biti lako!

Pred reprezentacijom Slovenije je odlučujuća utakmica za plasman u drugi krug na 15. Evropskom prvenstvu. Protivnik jedne od najtalentovanijih selekcija na starom kontinentu biće Crna Gora (18.00), a samo pobeda vodi Slovence u nastavak takmičenja.

Selektor Ljubomir Vranješ je svestan da zadatak neće biti nimalo lak…

-Pred nama je težak rival koji igra dobar rukomet, i koji je sigurno dobio na samopouzdanju nakon subotnjeg trijumfa nad Makedonijom. Svesni smo šta ova utakmica može da donese i odnese, zato se maksimalno pripremamo za nju. Osvrnuli smo se na poraz od Danske kako bi izvukli pouke, i još bolje se spremili za odlučujući dvoboj. Na nama je da igramo svoju igru 60 minutu, i uložimo maksimum napora. 

-Protiv Danske nismo bili fokusirani na najvažnije stvari tokom drugog poluvremena. Grešili smo, dozvolili im previše lakih golova. NIje pomogao ni tajm-aut. Protiv takvog rivala, morate najmanje 50 minuta biti na 100% mogučnosti – rekao je Vranješ.

Na njegove reči nadovezao se Blaž Blagotinšek.

-Moramo da igramo svih 60 minuta kako smo igrali prvo poluvremen protiv Danske. Igrali smo kao tim, odbrana je bila zaista dobra, i nismo puno grešili. Protiv Crne Gore ćemo morati tako od početka do kraja. Moramo zaboraviti sve što se do sada dešavalo, i dobro i loše. Ova utakmica je priča za sebe – rekao je korpulentni pivotmen.

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *