ZAR OVO REŠAVA UTAKMICU: „Iživljavanje“ rigidnog Rančika i sestara Bonaventura sa Velimitom Petkovićem! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

ZAR OVO REŠAVA UTAKMICU: „Iživljavanje“ rigidnog Rančika i sestara Bonaventura sa Velimitom Petkovićem!

Najveću triler završnicu u dosadašnjem toku Evropskog prvensta, reprezentacije Rusije i Poljske režirale su obilatu pomoć delegata i sudija ove utakmice. 

Naime, u poslednjem napadu Poljaka, a pri nerešenom rezultatu, slovački delegat Rančik je prekinuo igru i sugerisao sudijama da pokažu crveni karton selektoru Velimiru Petkoviću, koji je par minuta ranije dobio dva minuta zbog, navodno pogrešno zatraženog tajm-auta.

Petkoviću je pokazan put na tribine iz neverovatnog razloga. Iskusni stručnjak je blago zakoračio jednom nogom na teren (taj trenutak ovekovečen na slici gore), što se dešava najmanje deset puta na svakoj rukometnoj utakmici, naravno bez ikakvih sankcija. 

Međutim, ovoga puta su delioci pravde odlučili da „ukradu šou“. Rusija je ostala sa igračem manje i primila gol tri sekunde pre kraja. Ipak, Kosorotov je iz ogromne udaljenosti pogodio za remi, uz  očiglednu grešku u koracima koju, gde čuda, nadležni nisu primetili. 

One Comment

  1. Upoz

    24/01/2022 at 00:30

    Čovek je van trenerske zone.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *