Luka Karabatić za BH iz TELE2 Arene: Znali smo koliko su dobri Šveđani – Odigrali smo na najvišem nivou – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Luka Karabatić za BH iz TELE2 Arene: Znali smo koliko su dobri Šveđani – Odigrali smo na najvišem nivou

Poneo je kapitensku traku „trikolora“ i nosi je do samog finala u kome će Francuska pokušati da se domogne sedme svetske titule i tako učvrsti status najuspešnije nacije u rukomet.

Od 1995. traje neverovatna francuska rukometna priča, a važan deo unazad desetak godina je i mlađi od braće Karabatić, Luka, koji je za Balkan-Handball.com prokomentarisao ubedljivu partiju i pobedu nad Švedskom u TELE2 Areni.

  • Uvek pokušavamo da dođemo do vrha i budemo među najboljima. Prošle godine smo završili kao četvrti na EURO 2022 i bili razočarani. Onda smo rekli „hajdemo ponovo, utakmicu po utakmicu“. Znali smo da su Šveđani igrali dobar turnir od početka i morali smo biti na najvišem mogućem nivou. To smo i napravili. Vodili smo od početka do kraja i zaslužili da pobedimo – rekao je Luka i prokomentarisao kapitensku traku koju nosi:
  • Velika čast. Svi znamo šta predstavlja reprezentacija Francuske u svetu rukometa. Ono što je najbitnije je tim, nije važno ko je kapiten. Najbitnije od svega na kraju je pobeda – zaključio je Luka priču u miks-zoni Tele2 Arene.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Balkan-Handball.com (@balkanhandball)

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *