Miloš Božović: Uvukao se blagi pritisak, imali su odgovor na sve - Balkan-Handball.com
Naslovna EHF EURO 2022 Miloš Božović: Uvukao se blagi pritisak, imali su odgovor na sve

Miloš Božović: Uvukao se blagi pritisak, imali su odgovor na sve

Marko Marjanović
0 komentar

Miloš Božović je odigrao prvi meč na turniru nakon što je preležao koronavirus, ali ga neće pamtiti po dobrom, pošto je Crna Gora poražena od Holanđana 34:30 (18:16).

Prvi put na turniru, „Lavovi“ su u jednoj utakmici slovili za blagog favorita, i odigrali značajno slabije u odnosu na prethodna tri meča, kada su naređali iznenađenja i došli u poziciju da sanjaju čak i o polufinalu.

-Promašili smo mnogo zicera, odluke koje smo donosili nisu bile baš najbolje. Možda se uvukao blagi pritisak. Bili smo stabilni do sada, teško mi je što je sve ovako ispalo u mojoj prvoj utakmici ovde – rekao je Božović.

Holandija je nametnula svoj tempu, i zahvaljujući raspoloženom golmanu Van Lojvenu, plejmejkeru Stainsu i levorukom majstoru Smitsu, slavila vredan trijumf.

-Kombinacija maratona i sprinta, što god da smo uradili oni su imali odgovor. Stalno smo bili iza njih, nismo mogli da ih ispratimo. Glavu gore, sada sledi oporavak, da vidimo gde smo grešili i da te stvari ispravimo do Francuske – jasan je Božović.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball